2022. 09. 27. Kedd Adalbert napja
Jelenleg a TV-ben:

Napirend előtti felszólalás - Orbán Viktor

Következik:

Radar 00:05

Belföld

DK: veszélyben az ellátás, ha nem egyeznek meg az orvosokkal

  • DK: veszélyben az ellátás, ha nem egyeznek meg az orvosokkal

Veszélybe kerülhet a sürgősségi ellátás a Honvédkórházban, ha nem sikerül megegyezni az önkéntes túlmunka szerződésekről az orvosokkal – a DK szerint. A Népszava írta meg, hogy az intézményben több mint százan mondták fel az önkéntes túlmunka szerződésüket, ők szeptembertől az eddigi 60 óra helyett 48 órában dolgoznak.

„Tudjuk azt, hogy kevés orvos és szakdolgozó van Magyarországon, ez nagyon komoly gondot jelent az intézmények működtetésében. De ha most eljutnak odáig, hogy a túlórát nem fizetik ki, és 112 orvos úgy dönt, hogy nem vállalja, csak a heti kiszabott óraszámot, akkor ez az első megközelítésben komoly gondot jelent” – mondta László Imre, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!