2023. 09. 22. Péntek Móric napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Belföld

DK-majális Gyurcsány nélkül Vácott

Gyurcsány Ferenc nélkül volt kénytelen majálisozni a Demokratikus Koalíció Vácon. A párt szombaton országszerte 24 helyszínen rendezett majálist, ahol a hírek szerint mindenhol megjelent a pártelnök. Vácon a meghirdetett 15 órás időpontban azonban csak néhány tucat ember várt a rendezvényre. A hivatalos indoklás szerint Gyurcsány Ferenc programja az előző helyszínen húzódott el.

  • DK-majális Gyurcsány nélkül Vácott

A Fehérek templomában megtartott esküvő is népszerűbb volt Vácon, mint Gyurcsány Ferenc hetek óta reklámozott majálisa. A Demokratikus Koalíció rendezvényén a meghirdetett időpontban néhány tucatnyian várták csak a pártelnököt. Az őt helyettesítő Pest Vármegyei területi igazgató szerint ez a rendezvény családias jellegét húzta alá annak ellenére, hogy korábban az első 300 érkezőnek ingyen lángost osztott volna a párt.

A rendezvényen Gyurcsány Ferenc hiányában a korábban momentumos, most már a DK színeiben politizáló sződligeti polgármester olvasta fel az árnyékkormány legfontosabb ígéreteit a még mindig jelenlévő néhány embernek.

A DK váci rendezvényén eredetileg aláírást gyűjtöttek volna a város egyik gimnáziumának egyházi kézbe kerülése ellen, de ez is elmaradt, mert a református egyház az elmúlt héten egyértelműsítette, hogy sosem volt szándékában átvenni az intézmény tulajdonjogát.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

 Több száz kutyaként azonosított ember gyűlt össze Berlinben

Több száz kutyaként azonosított ember gyűlt össze Berlinben

A '70-es években a fériak cigarettáztak, motoroztak, ma ott tartunk, hogy gyereket akarnak szülni és állati jelmezekbe bújnak. A héten ezer ember gyűlt össze Berlinben, kutyajelmezben, mert ők inkább ebnek tartják magukat, nem embernek. Vendégünk volt Dezse Balázs újságíró.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!