2023. 11. 28. Kedd Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Belföld

Díszpáholyból irányítja Jakabot volt kabinetfőnöke

Jakab Péter volt kabinetfőnöke már el is foglalta helyét a parlament díszpáholyában -értesült a Metropol.

  • Díszpáholyból irányítja Jakabot volt kabinetfőnöke

A lap úgy tudja, Molnár Enikő a Jobbik frakció adminisztratív főnökeként folytathatja pályafutását. A Metropol fotósa szerint a páholyban ülő Molnár Enikő folyamatos kapcsolatban állt a bukott pártelnökkel. Később, jobbikos források szerint, el is dicsekedett azzal, hogy utasítgatta Jakabot. A lap korábban azt írta: Jakab a frakciószabályzat átalakítására készül. Ha ezt sikerül elérnie, ő rendelkezne minden pénz felett és így 2 milliós fizetést szakíthatna ki jobbkeze számára.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!