2022. 12. 06. Kedd Miklós napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Díszpáholyból irányítja Jakabot volt kabinetfőnöke

Jakab Péter volt kabinetfőnöke már el is foglalta helyét a parlament díszpáholyában -értesült a Metropol.

  • Díszpáholyból irányítja Jakabot volt kabinetfőnöke

A lap úgy tudja, Molnár Enikő a Jobbik frakció adminisztratív főnökeként folytathatja pályafutását. A Metropol fotósa szerint a páholyban ülő Molnár Enikő folyamatos kapcsolatban állt a bukott pártelnökkel. Később, jobbikos források szerint, el is dicsekedett azzal, hogy utasítgatta Jakabot. A lap korábban azt írta: Jakab a frakciószabályzat átalakítására készül. Ha ezt sikerül elérnie, ő rendelkezne minden pénz felett és így 2 milliós fizetést szakíthatna ki jobbkeze számára.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Elhunyt Nagy László

Elhunyt Nagy László

Elhunyt Nagy László, aki a 2006-os rendőrterror idején elvesztette látását, miután egy gumilövedékkel kilőtték a szemét.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!