2022. 05. 24. Kedd Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális extra - az új kormány eskütétele 15:30

Belföld

Disznóölésre indultak a kigyulladt kocsi utasai

Erdélyi disznóölésre indultak annak az autónak az utasai, akik este szenvedtek balesetet Nyírbátor és Terem között. Mezőkövesdnél pedig egy busz borult fel.

A személyautó sofőrje egy enyhe kanyarban kisodródott, és a szemből érkező teherautóval ütközött. A kocsi kigyulladt, a tűz a környező fákra is átterjedt. Az autóban ülők közül egy ember életveszélyesen, ketten pedig súlyosan megsérültek. A rendőrség még vizsgálja a baleset körülményeit.

Mezőkövesdnél heten sérültek meg hajnalban, amikor egy távolsági busz felborult. A sérültek a tűzoltók kiérkezése előtt elhagyták a járművet.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

Honvédelmi veszélyhelyzet

A miniszteri eskütételek mellet ma szavaznak a 10. alaptörvény-módosítási javaslatról a parlamentben. Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogászt kapcsoltuk a Híradóban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!