2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

Disznóknak nevezte a kormánypártok tagjait a Jobbik alelnöke

Nem ítéli el a patkányozó kampányt hirdető MSZP-s Ujhelyi István Stummer Jánost. A Jobbik politikusa nagykőrösi kampány-beszédében disznóknak és gazembereknek nevezte a kormány tagjait. A Fidesz nem lepődött meg a Jobbik újabb megnyilvánulásán.

  • Disznóknak nevezte a kormánypártok tagjait a Jobbik alelnöke

A Jobbik alelnöke Stummer János nagykőrösi kampánybeszédében bizonygatta, hogy pártja elpusztíthatatlan, mert a hazához való hűség tartja össze. Bár a politikus előzőleg megígérte, hogy nem fog patkányozni, az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó után mégis hasonló hangnemben beszélt.

A Jobbik majálisán a párt egyik alelnöke még azt mondta, hogy Stummer kijelentésének lesz következménye. Egy nappal később párttársa inkább már kitért a válaszadás alól.

Az LMP szerint a politikai ellenfelek állatokhoz hasonlítása már aljas szintre vitte le a közbeszédet. A Demokratikus Koalíció is elítéli Stummer kijelentését.

Bangóné Borbély Ildikó alig egy hete élő adásban patkányozott le több millió embert. Pártja azonban nem határolódott el sem a politikustól sem a sértő kijelentéstől, hanem hasonló stílusú kampányba kezdett.

Kampányfőnökük közzé is tett egy videót, ami csak pár órán keresztül volt elérhető a Facebookon. Szerettük volna megkérdezni Ujhelyi István, hogy mi a véleménye a Jobbikos kijelentésről, de nem kívánt válaszolni.

A Fidesz nem lepődött meg az újabb Jobbikos botrányon. Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója szerint a Jobbik alelnöke nem csak egy politikai vezetőről beszélt, nem politikussal vitázott, hanem emberek tömegét sértette meg.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!