2024. 04. 22. Hétfő Csilla, Noémi napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Díjat kapott a Rákóczi Szövetség

Az 1989-ben alapított Rákóczi Szövetség kapta idén a Polgári Magyarországért Alapítvány fiataloknak járó díját. A szervezet vezetői bejelentették, hogy az elismeréssel járó egymillió forintos juttatást a délvidéki magyar diákok beiratkozását segítő programjukra fordítják.

Mádl Ferenc volt köztársasági elnök özvegyétől, Mádl Dalma asszonytól vehették át a „Fiatalok a Polgári Magyarországért” díj plakettjét és az elismerést tanúsító oklevelet a Rákóczi Szövetség vezetői. Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter – mint az alapítvány kuratóriumának elnöke – azt mondta, egyhangúlag döntöttek a Rákóczi Szövetség mellett a Kárpát-medencei magyarságért tett állhatatos munkája miatt.


Az 1989-ben alapított Rákóczi Szövetség alelnöke, Ugron Gáspár azt mondta, kiemelkedően fontosnak tartják a szomszédos országokban kisebbségben élő magyar fiatalok oktatásának, kultúrájának és összetartozás-tudatának erősítését.

A szervezet vezetői bejelentették, hogy az elismeréssel járó egymillió forintos juttatást a délvidéki magyar diákok beiratkozását segítő programjukra fordítják majd.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Orbán Viktor: A kampányt berúgtuk! + videó

Orbán Viktor: A kampányt berúgtuk! + videó

A kampányt berúgtuk – írta közösségi oldalán Orbán Viktor. A miniszterelnök bejegyzéséből kiderült, hogy elérkezett országjárásának első állomására, Nemesgörzsönybe.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!