2024. 05. 25. Szombat Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Belföld

Dézsi Csaba Andrást jelöli győri polgármesternek a Fidesz

Dézsi Csaba András kardiológus főorvost, önkormányzati képviselőt jelöli Győr polgármesterének a január 26-i időközi polgármester-választásra a Fidesz és a KDNP - jelentette be Simon Róbert Balázs fideszes országgyűlési képviselő Győrben.

  • Dézsi Csaba Andrást jelöli győri polgármesternek a Fidesz

 

A politikus szerint olyan jól ismert, köztiszteletben álló embert jelölnek polgármesternek, aki több mint 25 éve a politikai közösségük tagja és 1994 óta megszakítás nélkül, már a hetedik ciklusban Győr Nádorváros városrészének önkormányzati képviselője.

Győrben azért kellett időközi polgármester választást kiírni, mert a botrányba keveredett Borkai Zsolt beiktatása után egy nappal lemondott a tisztségről.

Felkészülten állok, hogy Győr városát vezessem és jó irányba, további fejlődésre vezessem és ami nagyon fontos, hogy megszűntessem azt a megosztottságot, ami a pártpolitikai szinten megnyilvánul országosan és kezd begyűrűzni Győrbe is. Győrben békét kell teremteni. Győr igaz, hogy nem kisváros, de nem is túlzottan nagyváros, viszont egy mintaváros volt mindig is az országban, nem csak a békességével, hanem a fejlődésével. Úgy gondolom, hogy háborúban nem lehet fejlődni, békében lehet fejlődni és nagyon fontos az, hogy békét teremtsünk az emberek lelkében és próbáljunk egy irányba húzni

– mondta a Hír TV Híradójának Dézsi Csaba András.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!