2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - Szinbád

Következik:

Híradó 23:00

Belföld

Devizahitelek: nem várható azonnali állásfoglalás hétfőre

Nem várható azonnali állásfoglalás hétfőre, a devizahitelek ügyében összehívott jogegységi ülés után - erről a Kúria elnöke beszélt a Magyar Nemzetnek adott interjúban.

Darák Péter kifejtette, a hét eleji ülés csak azt jelzi, hogy a legfelsőbb bírói fórum megkezdi a jogegységi indítvány tárgyalását. A tanács egyébként 36 tagú lesz, a 31 kúriai bírón kívül az öt ítélőtábla kollégiumvezetője is részt vesz a munkában. A döntéshozatalhoz kétharmados többségre lesz majd szükségük. Az elnök a lapnak azt mondta, a devizahiteles perekkel kapcsolatos jogértelmező munka már korábban elindult.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!