2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Az ezüstcsapat és a '38-as világbajnoki döntő

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Deutsch: Teszetosza semmittevés az EU-nál

Nem lépett fel elég erélyesen az Európai Unió a ukrajnai szakadár területek felett lelőtt utasszállító ügyében – Deutsch Tamás szerint.

A fideszes EP-képviselő a P8 című műsorunkban azt mondta: a tragédia azonnali, egyértelmű kiállást igényelt volna az EU-tól és a külügyi illetékeseknek a térségbe kellett volna utazniuk a tűzszünet előremozdítása érdekében.

„Ugyanaz a teszetosza, puhány, egyik lábáról a másikra toporgó semmittevés, ami az Európai Uniót jellemezte ebben az ügyben. Tökéletesen érthetetlen. Az Európai Unió közvetlen közelében zajló katonai konfliktus, világfelháborodást kiváltó eseményeivel kapcsolatban érdemi, politikai, külpolitikai, biztonság- vagy katonapolitikai megnyilatkozása az Európai Uniónak, a rendelkezésemre álló információk alapján, a tragédia bekövetkezését követő 36 órában nem volt. És valóban igaz, hogy az Amerikai Egyesült Államok elnöke sokkal előbb, sokkal világosabban fogalmazott ezekben az ügyekben” – fogalmazott az EP-képviselő.

A Deutsch Tamással készült teljes beszélgetést szombaton a P8-ban láthatják 20 óra 5 perctől.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Ilyen a baloldali háttér- és intézőemberek világa Budapesten

Ilyen a baloldali háttér- és intézőemberek világa Budapesten

A Központi Nyomozó Főügyészség szerint egy férfi a kft.-jén keresztül szolgáltatások nyújtására és eszközbeszerzésekre fiktív szerződéseket kötött a III. kerületi önkormányzattal, illetve az egyik gyanúsított-társa által kijelölt két gazdasági társasággal.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!