2019. augusztus 21.,
szerda, Sámuel, Hajna napja

Deutsch Tamás: Ellenzéki politikus szelfibot nélkül nem hagyja el az otthonát

Hír TV

2019. január 4., péntek 06:30, frissítve: péntek 09:08

Deutsch Tamás nem tart attól, hogy kinövik magukat azok a civil szervezetek, amelyek a kormányellenes tüntetéseket szervezik. A Fidesz EP-képviselője a Hír TV Magyarország élőben című műsorában azt mondta: világosan látszik, hogy kik és milyen céllal akarják megbuktatni a kormányt.

„Az elmúlt hónapokban láttuk, hogy Európában a bevándorláspárti és a bevándorlást ellenző erők állnak egymással szemben” – mondta Deutsch Tamás, aki szerint a terv kigondolója, rendezője Soros György, aki a civil szervezeteket használja a végrehajtáshoz. 

Az EP-képviselő úgy gondolja, a szervezettség egyik látható eszköze a szelfibot. „Az ellenzéki politikusok manapság szelfibot nélkül nem hagyják el az otthonukat. Tragikomikusnak látom az egészet” – nyilatkozta Deutsch.

Deutschot egyáltalán nem lepi meg a hazai ellenzék viselkedése, de a Fidesz EP-képviselője fél évvel ezelőtt még nem gondolta volna, hogy Gyurcsány Ferenc és a Jobbik közösen tesz esküt.

Az ellenzéki politikusok csütörtökön a Parlament lépcsőjén olvasták fel ötpontos követelésüket, majd közös fellépésre tettek esküt. Deutsch azt mondta, hogy az ellenzék „kapuzárási pánikban” szenved a májusi európai parlamenti választások előtt.

„Az az igazság, hogy ez egy Soros György által írt színjáték – kezdte az EP-képviselő. – Nem hiszem, hogy fél évvel ezelőtt lett volna ember, aki azt mondja, Gyurcsány és a Jobbik közösen tesz esküt, de a szalonnácik és a posztkommunisták csak összejöttek.” 

Deutsch úgy nyilatkozott, hogy az ellenzék „kapuzárási pánikban” szenved a májusi EP-választások előtt. 

„Ne tűnjön nagyképűnek, de megvan az ellenszer, aminek az egyik eleme, hogy 2010 óta Magyarországon minden választást a Fidesz és a KDNP nyert meg. Soros György a világ nagyon sok országokban próbál politikai vezető lenni, és mivel magyar származású, Magyarország különösen a figyelme középpontjában van. Magyarországon azonban nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretné. Eddig is ellenálltunk az ármánykodásnak, ezután is ellen fogunk” – mondta az EP-képviselő, aki azon sem lepődne meg, ha az MSZP folytatná rossz sorozatát és csak egy mandátumot szerezne a májusi EP-választásokon.

Tekintse meg a teljes beszélgetést: