2023. 12. 08. Péntek Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Európai Híradó

Következik:

Globál 04:20

Belföld

Deutsch Tamás brüsszeli sikerekről akart beszélni, de nem tudott + videó

Deutsch Tamás EP-képviselő is beszédet mondott a Fidesz kongresszusán, majd Kelemen Hunor, az RMDSZ elnöke nyilatkozott bővebben a helyszínen tartózkodó stábunknak.

  • Deutsch Tamás brüsszeli sikerekről akart beszélni, de nem tudott + videó

Deutsch Tamás beszédének elején a brüsszeli bürokraták által elért sikerekről kívánt szót ejteni. Miután hosszú másodpercekig némán kellett állnia a színpadon, a hallgatóság hangos nevetésben tört ki, egyetértve a véleménnyel, hogy az Európai Unióban kevés értékelhető döntés születik.

Az EP-képviselő a brüsszeli migránssimogató gyakorlatokról, genderideológiai őrületről, a hazánktól még mindig visszatartott uniós forrásokról és a dollárbaloldal Magyarországgal szembeni áskálódásairól viszont már ténylegesen is beszélt.

Deutsch Tamás beszéde után kelemen Hunor hosszabban beszélt a határon túli magyarság helyzetéről televíziónknak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!