2022. 08. 16. Kedd Ábrahám napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:05

Belföld

Deutsch: Olcsó, online konzultáció lesz

Online folytatják majd le az internettel kapcsolatos jövő évi nemzeti konzultációt, így olcsóbb lesz – ezt Deutsch Tamás jelentette be, akit pénteken kért fel a kormány az egyeztetések lebonyolítására.

A Fidesz EP-képviselője többször is felszólalt a távközlési adó kibővítése ellen. A Hír TV Magyarország élőben című műsorában ma azt mondta: a kormány lemond a tervezett 25 milliárdos bevételről.

– Az internetről nem lehet úgy konzultálni, hogy maga az internet adta lehetőségeket nem használjuk ki. A közösségi média felületein, internetes fórumokat teremtve, szerintem ezeken az eszközökön is nyilvánvalóan hangsúlyosan kell lehetőséget biztosítani, hogy ki-ki hozzászóljon. De az internet kérdéséről lehet olyan embernek is véleménye, akinek anyagi okokból például nincs még internet-előfizetése, tehát hagyományos eszközöket is…
– Tehát a költségek olcsóbbak lesznek?
– Mindenféleképpen olcsó konzultációra gondolok.

Tekintse meg a teljes beszélgetést!

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!