2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 09:50

Belföld

Deutsch: Nincs tervben az internetadó, és nem is lesz

Nem az internetadóról fog szólni a nemzeti konzultáció, mert ilyen nincs tervben, és nem is lesz – mondta Balatonfüreden Deutsch Tamás.

A világhálóval kapcsolatos konzultáció előkészítésével megbízott néppárti EP-képviselő szerint a kérdéssor januárra elkészül, értékeléssel pedig nyárra végeznek. A regisztrációhoz kötött konzultációban az internet-szolgáltatással és -fejlesztéssel kapcsolatos pénzügyi kérdések lesznek, s a 14 és 18 év közöttiek is kifejthetik a véleményüket.

„A létezésük természetes közege, számukra nem virtuális, hanem valóságos közeg az internet teremtette világ. Nagyon-nagyon fontos, hogy kitüntetetten figyeljünk oda az ő véleményükre, s ne csupán meghallgassuk, hanem a kormányzati, parlamenti, önkormányzati vagy akár piaci döntések megszületése során irányadó legyen az, amit az internet-felhasználók talán legfontosabb csoportja, a fiatalok mondanak” – hangsúlyozta Deutsch Tamás.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!