2022. 12. 05. Hétfő Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Jelenetek egy operatőr életéből - Hildebrand

Következik:

Vezércikk 03:00

Belföld

Deutsch: Nemzetbiztonsági kockázatot jelent a Jobbik

A Jobbik jelenti az egyik legkomolyabb nemzetbiztonsági kockázatot ma Magyarországon – reagált Gyöngyösi Márton parlamentben elhangzott szavaira a Fidesz európai parlamenti képviselője.

Deutsch Tamás a Hír TV Péntek8 című műsorában azt mondta: a szélsőjobboldali párt és annak képviselői olyan nyilatkozatokat fogalmaznak meg, amelyek tudatos provokáción alapulnak. Ezzel hazaárulást követnek el, mert hamis képet festenek Magyarország kisebbségpolitikájáról.

„Azt gondolom, hogy a Jobbik ma Magyarországon az egyik legkomolyabb nemzetbiztonsági kockázat. Mi is a nemzetbiztonsági kockázat? Ha valakinek a tudatos vagy akaratlan tevékenysége egy ország biztonságát veszélyezteti. Úgy látom, hogy a Jobbik tudatosan olyan megnyilatkozásokat tesz sorozatban a Parlamentben és azon kívül, amelyek provokációk. Ez csak ahhoz vezethet, hogy a világban hamis kép alakul ki az országról, olyan, amely nem fedi az országban élő magyarok millióinak az érzéseit a zsidókról, a cigányokról és más kisebbségekhez tartozókról” – jelentette ki a Péntek8-ban az EP-képviselő.

Péntek este gyertyagyújtással tiltakoztak a debreceni Református Nagytemplom előtt a történelmi egyházak, az önkormányzat, valamint pártok és civil szervezetek képviselői a rasszizmus és a gyűlöletkeltés ellen.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!