2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Vezércikk 04:00

Belföld

Demszky Gábor volt SZDSZ-es főpolgármester is beállt Magyar mögé

Magyar az ő kudarcba fulladt politikai kísérletét folytatja, ami egy táborba szervezné a balliberális erőket – fejtette ki Demszky.

  • Demszky Gábor volt SZDSZ-es főpolgármester is beállt Magyar mögé

Magyar Péter március közepén ment el a Spinoza Színházba, ahol Rangos Katalin balliberális újságíróval beszélgetett. Magyar már itt bevallotta, hogy gyerekkorában Demszky Gábor korábbi SZDSZ-es főpolgármester volt az egyik példaképe, akinek a plakátja ott virított a szobája falán. Most megszólalt a volt városvezető is, akinek a szavai alapján úgy tűnik: kölcsönös a szimpátia.

Demszky Facebook-posztjában kinyilvánította támogatását és azt is közölte:

„A legdurvább hiba elhinni, hogy a nemzet végérvényesen kettészakadt. Magyar Péter színre lépése és népszerűségének gyors növekedése is ezt igazolja és ezért elfogadható a számomra. Nincs itt olyan választóvonal, amely a nemzetet két, ennyire ellenséges táborra osztotta volna. A magyar polgárok azt várták, hogy jöjjön végre valaki, jöjjön egy párt, mely túllép ezen az őrületen” – írta Demszky Gábor.

A volt főpolgármester a hozzászólások között kifejtette: ő maga a harmadik pólus és az ország kibékítésén dolgozott már a 2000-es években, ám ez kudarcot vallott. Szerinte a Tisza Párt most pólusképző erővé válik és az általa megfogalmazott nézetek szerint cselekszik majd.

A teljes cikket a Mandiner.hu-n olvashatják. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!