2022. 08. 16. Kedd Ábrahám napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:05

Belföld

Decemberben Magyarország végezte az ötödik legtöbb tesztet az Európai Unióban

Az ötödik helyen végzett Magyarország decemberben a koronavírustesztek elvégzésének rangsorában – adta hírül Farkas Örs, a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője a közösségi oldalán.

  • Decemberben Magyarország végezte az ötödik legtöbb tesztet az Európai Unióban

A Farkas Örs által közzétett táblázatból jól látszik, hogy csak négy országban végeztek lakosságarányosan több tesztet az elmúlt két héten, mint hazánkban. A magyar mellett komoly nagyobb országok közül a franciáknak, dánoknak és a hollandoknak sikerült hasonlóan jó, vagy jobb eredményt elérniük.

 

 

888.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!