2024. 05. 02. Csütörtök Zsigmond napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

David Pressman védelmébe vette Alexander Sorost

A budapesti amerikai nagykövet az amerikai kormányt képviseli hazánkban, az azonban mégsem meglepő, hogy a magyar kormány, és a keresztény értékek ellen kampányoló személy mögé áll.

  • David Pressman védelmébe vette Alexander Sorost

Orbán Viktor a híres Keresztapa film egyik jelenével és Soros 2.0 szöveggel reagált arra, hogy Soros György 37 éves fiának adta át birodalma irányítását.

A miniszterelnök arra utalt, hogy a jobboldal és Magyarország sem várhat mást Alexander Sorostól, mint apjától. Ezt bizonyítja, hogy a fiatalabbik üzletember a The Wall Street Journal-nak adott interjújában leszögezte, folytatni kívánja apja munkásságát és a családi vagyont továbbra is a baloldali politikusok és ideológiák támogatására akarja költeni. Az interjúban úgy fogalmazott, politikusabb beállítottságú ember, mint apja. Pálffy István a Vezércikkben arról beszélt, hogy Alex Soros üzenetének és a kormányfő posztjának nagyon komoly összefüggése van.

Amíg apjának a migránsok, így az illegális és tömeges migráció, addig Alexander Sorosnak, az LMBTQ-propaganda a személyes ügye. A spekuláns fia ugyanis nyíltan vállalja homoszexualitását. Rengeteg fotót posztol magáról és élettársáról, Maxwell Osborne-ról, aki egyben harcostársa is. Valószínűsíthető, hogy a genderlobbinak még több pénzt fog juttatni.

Alex Soros rendszeresen találkozik a Magyarországgal ellenséges politikusokkal, így Hillary Clintonnal, Barack Obamával és Joe Biden irodájába is bejáratos.

David Pressman pedig védelmébe vette Orbán Viktorral szemben a Soros-birodalom örökösét.

A diplomata bejegyzésében azt írta, a magyar miniszterelnök összeesküvés-elméleteket gyárt, azonban ezek kiszámíthatóak és aggasztóak. A Vezércikkben Boros Bánk Levente azt elemezte, hogy a hazánkba delegált diplomata, aki az Egyesült Államok kormányát képviseli, miért véd egy magánembert.

David Pressman legutóbb azzal keltett feltűnést, hogy a zsidó kultúrkör ünnepére, a széder vacsorára, a nyíltan náci kijelentéseket tevő Gyöngyösi Mártont hívta meg. Annak ellenére, hogy a volt szélsőjobboldali képviselő zsidógyűlölő felszólalásai nehezen tagadhatóak, a budapesti amerikai nagykövetség korábban egy kis videóban mégis a kormánypárti megmondóemberek és politikusok kijelentéseit próbálta meg Putyin-pártisággal összemosni. A HírTV akkor reakciójában rámutatott, az Egyesült Államok felelősségére és érdekére az ukrajnai háború kapcsán.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!