2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vezércikk 03:00

Belföld

Csütörtökön kezdődik a demográfiai csúcs Budapesten

Csütörtök kezdődik a Demográfiai Csúcs, ami a demográfiai kérdések legjelentősebb nemzetközi stratégiai fóruma már 2015 óta. Idén négy kontinensről mintegy 60 állam- és kormányfő, egyházi vezető, véleményvezér, médiaszemélyiség, civil szervezeti vezető osztja meg gondolatait arról, miként teremthetünk biztonságos, kiszámítható jövőt a családok és a következő generációk számára.

  • Csütörtökön kezdődik a demográfiai csúcs Budapesten

Idén már állam- és kormányfők, történelmi egyházak vezetői is részt vesznek a csütörtökön kezdődő Budapesti Demográfiai Csúcson - ismertette a részleteket a köztársasági elnök.

"A családközpontú gondolkodásnak Magyarország a Mekkája, mert mi vagyunk az a hely, ahol érdemes találkozni annak érdekében, hogy gondolkozzunk közösen a családokat érintő legfontosabb kérdésekről"

- emelte ki Novák Katalin.

A Hír Televízió maximálisan azonosul a Demográfiai Csúcson megfogalmazott célokkal, éppen ezért egész héten központi szerepet kap az esemény a hírfolyamban.

Velkovics Vilmos, a Hír TV főszerkesztője avatott be a részletekbe: csütörtökön 11 órától 13 óráig lesz a kiemelt panel, amelyen Orbán Viktor miniszterelnök, Novák Katalin köztársasági elnök, illetve Giorgia Meloni olasz és Aleksandar Vučić szerb miniszterelnökök, a tanzániai elnök is megszólal. Ezt élőben fogja adni a Hír Televízió, utána pedig stúdióvendéggel lesz elemzés. A további napokon este a Napi Aktuálisban kiemelt téma lesz a Demográfiai Csúcs.

A családpárti erők legnagyobb nemzetközi fórumaként meghirdetett esemény szeptember 14-15-én lesz a Szépművészeti Múzeumban.

Borítókép: Novák Katalin a 2021-es Demográfiai Csúcson - MTI/Koszticsák Szilárd

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A választáson túl vagyunk, de az eredményen közel sem + videó

A választáson túl vagyunk, de az eredményen közel sem + videó

A Nemzeti Választási Bizottság (NVB) szerdai ülésén elrendelte a főpolgármester-választás érvénytelen szavazatainak újraszámolását. A HírTV Napi aktuális című műsorának vendége volt Trencséni Dávid újságíró és Kovács András, az Origo főmunkatársa.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!