2022. 10. 03. Hétfő Helga napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 08:00

Belföld

Csúszik a fekete sereg vezetőjének leleplező vallomása

Elnapolták a fekete sereg néven elhíresült bűnszervezet vezetőjének tárgyalását a Fővárosi Törvényszéken. Magyar Róbertet így csak jövő héten szerdán hallgatja meg a bíróság.

Magyar Róbert várhatóan akkor fogja megnevezni azokat a magas beosztású korrupt rendőröket, akik szerinte börtönbe juttatták. A mostani perújítást a vádlott kérte, mert 2010-ben távollétében ítélték tényleges életfogytig tartó börtönre. A fekete sereg vezetője akkor – eljárás közben – a házi őrizetből szökött el Spanyolországba.

Magyar Róbert nemrég a Hír Televízió Riasztás című műsorában beszélt először arról, hogy szervezett bűnözés ellen nyomozó rendőrök kértek tőle védelmi pénzt. Szerinte azért jutott börtönbe, mert nem fizette ki a havi félmillió forintot.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!