2023. 03. 29. Szerda Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:20

Belföld

Csökkenő várólisták, többlet finanszírozás

Csökkenő várólistákat, többlet finanszírozást és a sürgősségi ellátás újraszervezését tudja eredményként az egészségügy elkönyvelni – mondta Szócska Miklós.

Az egészségügyi államtitkár a Hír Televízió Magyarország élőben című műsorában kifejtette, az ország területének 95 százalékán a mentőkocsik 15 perces kiérkezéssel fognak dolgozni, a nehezen elérhető területekre pedig mentőhelikopterrel érkezik majd a segítség. „Amikor valaki panaszkodik, hogy mikor jut el a vizsgálatig, akkor vissza lehet gondolni azokra a szociálliberális koalíciós időkre, amikor a várólistákat bevezették, 100 milliárdokat kivontak az egészségügyből. Az az igazság, hogy ezeket nekünk helyre kellett hoznunk, és még fejleszteni is sikerült” – fogalmazott az egészségügyi államtitkár.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - Meseterápia felnőtteknek

Radar - Meseterápia felnőtteknek

A mese nemcsak gyerekeknek való, sőt! A meseterápia vagy más néven mesefoglalkozás, az emberi lét kérdéseit vizsgálja fiktív történetek segítségiségével.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!