2024. 10. 11. Péntek Brigitta napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Amerika magyar grófja 11:00

Belföld

Csökken az érdeklődés a Tisza Párt iránt

Elindult a lejtőn Magyar Péter.

  • Csökken az érdeklődés a Tisza Párt iránt

Az utóbbi hetekben a Tisza Párt elnöke kudarcot kudarcra halmozott. Mint ismert, múlt hét szombaton az MTVA székháza előtt tartott tüntetést a baloldali politikus, azonban a nagy várakozásokkal ellentétben alig pár ezer ember jelent meg a demonstráción. Előzetesen a Tisza Párt vezére százezres tömegről beszélt, ám láthatóan elfogyott a lendület. Magyar Péter azért tüntetett, mert nem hívják meg a közmédiába, az MTVA közleményéből is pontosan lehet látni, hogy többször hívták őt is vagy a párttár­sait, de egyikőjük sem ment be a stúdióba.

További csapások is érték azonban az elmúlt napokban Magyar Pétert. Ahogy arról lapunk beszámolt, egy nap alatt több mint százötven fővel csökkent a rendszerváltó tagsággal rendelkező személyek köre a Tisza Párt hivatalos honlapján elérhető adatok szerint. 

Mindez annak ellenére történt, hogy a párt az elmúlt időszakban komoly összegeket fektetett a tagság népszerűsítésébe, és reklámokkal árasztották el a közösségi médiát.

A teljes cikket a Magyar Nemzet oldalán olvashatják, IDE KATTINTVA!

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!