2024. 09. 19. Csütörtök Vilhelmina napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Az elveszett király 11:00

Belföld

Csépányi Balázs: Futótűzként terjednek a neten a balosok orra alá borsot törő titokzatos rapper zenéi + videó

A kemény szövegeivel berobbant előadó, Wellor Brüsszelről írt vitriolos számával a Bayer-show-ban debütált, majd a diszkóbotrányáról elhíresült baloldali figuráról, Magyar Péterről komponált egy zseniális számot „Hej, Vargáné!” címmel – írja a Magyar Nemzeten megjelent véleménycikkében Csépányi Balázs, amelyet változtatások nélkül közlünk.

  • Csépányi Balázs: Futótűzként terjednek a neten a balosok orra alá borsot törő titokzatos rapper zenéi + videó

A „Hej, Vargáné!” már átlépte a 110 ezer megtekintést az interneten és nagyon keményen rávilágított a Tisza Párt elnökének botrányos ügyeire. Ez a dal egyébként négyszáznál is több kommentet gerjesztett, Magyar Péter TikTok-oldaláról azonban letiltották, nem véletlenül. Mint tudjuk, Magyar Péter nagyon nem bírja a kritikát és humora sincs.

Wellor többi száma is tarol a neten, Gyurcsányról, majd Puzsérról komponált zenéi is 30 ezer körüli nézettséget generáltak.

Végre van egy olyan hang a világhálón, aki nem a ballib mainstream gondolatait visszhangozza. Eljut a fiatalokhoz, megmondja a frankót bele az érintettek arcába, kendőzetlenül. Nagy szükség van az ilyen hangokra, hiszen az elmúlt napokban olyan dolgok történtek, amiket korábban el sem tudtunk volna képzelni. Drag queenekkel nyitják meg az olimpiát és interszexuális bokszoló indul a nők között. Wellor egyébként ezt a „szép új világot” megénekelte, érdemes meghallgatni az alábbi számát:

Ez a két sor a mai Európáról önmagáért beszél:

 „Ugye te is érzed a feszkót? / Itt a kényszerzubbony a dresszkód”.

Forrás: Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!