2024. 10. 07. Hétfő Amália napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:55

Belföld

Csépányi Balázs: Fekete-Győr András meghekkelte Magyar Péter tüntetését

Balul sült el a momentumos visszatérése – írja a Magyar Nemzeten megjelent véleménycikkében Csépányi Balázs, amelyet változtatások nélkül közlünk.

  • Csépányi Balázs: Fekete-Győr András meghekkelte Magyar Péter tüntetését

Magyar Péter több százezres tömeget ígért a szombati tüntetésére, de csupán pár ezren vettek részt a megmozdulásán. Csúfos kudarc lett a nagy dzsemboriból. Bohár Dániel riporter úgy vélekedett: érthető, hogy Nagy Ervin színészre, a Bruti névre hallgató humoristára és Magyar Péterre nem sokan kíváncsiak. Szarvas Szilveszter újságíró szerint ez a bohóckodás és a ripacskodás ára. – Magyar Péter elérte, hogy a tüntetése ahhoz hasonlítson, mint amikor Kunhalmi Ágnes az ajtónak rohant. Már csak azért imádkozom, hogy Ervint ne engedjék nyilvánosan a karaokegép elé – fogalmazott maró gúnnyal.

Ha embertömeg nem is volt, baloldali, ellenzéki politikusoktól, megmondóemberektől hemzsegett a tüntetés. Sok levitézlett figura a saját politikai túlélését látja a Tisza Pártban. A színpadon szerepet kapott Hadházy Ákos és a már említett Bruti is, aki júniusban még a Kutyapárt képviseletében szerepelt a választási vitaműsorban. A tömegben természetesen feltűnt a baloldali zenész, Bródy János is a kedves feleségével. A legnagyobb meglepetést azonban Fekete-Győr András részvétele okozta. A momentum levitézlett, bukott politikusa régen mutatkozott nyilvános megmozduláson. Most is jobban tette volna, ha távol marad, mert szokásához híven ismét sületlenséget tett ki posztjában:

„Van pofájuk… A propaganda elleni tömegtüntetésen egyszer csak megjelent az ország egyik hétpróbás, fekete öves propagandistája, Császár Attila is. Ő az M1 főmuflon riportere, és a ti adótokból fizetik. Érdekes beszélgetés lett a miénk: leginkább én kérdeztem őt a nép nevében, a nép gyűrűjében.”

Az MTVA-nál tartott ellenzéki tüntetésen az M1 riportere csak a dolgát végezte, hiszen az a dolga, hogy tájékoztassa az embereket. Vajon mit gondolt Fekete-Győr elvtárs? Hiszen a tüntetés résztvevői pont a közszolgálati média tájékoztatásának a minőségét kifogásolták. 

Fekete-Győr politikai vesszőfutását kommunikációs hibák egész sora kísérte, a nullával egyenlő elvégzett munka mellett. Volt, hogy VV Zsolti Youtube-csatornáján mesélt arról, hogy a zuhany alatt mossa az elektromos rollerét, de az igazi vesszőfutása egy Partizán-interjú volt, ahol gyakorlatilag a műsorvezető egyik kérdésére sem tudott válasz adni, ami mémek tömkelegét eredményezte a világhálón.

Szóval a Momentum politikusa sikeresen meghekkelte a szombati, amúgy is szánalmasra sikerült tüntetést.

Forrás: Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Varázstalanodott Magyar Péter

Varázstalanodott Magyar Péter

Lendületét és értelmét is elvesztette Magyar Péter tüntetésturizmusa, amit már saját támogatói is éreznek, hiszen minden várakozást alulmúlt a Tisza Párt szombati demonstrációján megjelentek létszáma – mutatott rá a Magyar Nemzetnek adott interjújában Boros Bánk Levente, a Nézőpont Intézet politikai elemzési igazgatója.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!