2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Belföld

Cseh Katalin és Donáth Anna ujjong, hogy az Európai Unió elzárta a pénzcsapokat + videó

A momentumos EP-képviselő nem győzte magasztalni magát és Donáth Annát, akivel saját bevallása szerint többet dolgoztak az elmúlt öt évben, mint az összes magyar EP-képviselő együttvéve.

  • Cseh Katalin és Donáth Anna ujjong, hogy az Európai Unió elzárta a pénzcsapokat + videó

Cseh Katalin momentumos EP-képviselő volt az ATV Egyenes beszéd című műsorának egyik vendége. A politikus, akinek cégügyei miatt jelenleg is nyomozás folyik, kifejtette: nagyon örül annak, hogy „végre lehet látni a repedéseket a rendszeren”. Ennek pedig szerinte nagyon fontos része az, hogy Donáth Annával el tudták érni az elmúlt öt évben, hogy az Unió felvegye a kesztyűt és elzárják a NER-es oligarchák pénzcsapjait. 

És ezért most nagyon idegesek, akik rosszul jártak – tette hozzá. Mire a műsorvezető Rónai Egon figyelmeztette, hogy nem csak a NER-e s oligarchák pénzcsapjait zárták el, hanem az egész országét. Cseh szerint ezért dolgoznak azon, hogy minél több közvetlen támogatáshoz férjeken hozzá a települések vagy a civilek. Állítása szerint 40 milliárd euróval sikerült növelni a közvetlen források arányát. 

Látom, hogy van eredménye a munkánknak” – mondta büszkén a momentumos politikus, aki számára egy dicsőség, hogy „zavarják a rendszert azzal, hogy európai ellensúlyokat tudnak képezni az orbáni pusztításnak.”

Cseh Katalin abban bízik, hogy a választók értékelik azt a munkát, amit Donáth Annával végeztek az elmúlt öt évben. 

Mi ketten többet dolgoztunk, mint az összes magyar képviselő együttvéve  – jelentett ki határozottan. Kiálltunk az elveik mellett, harcoltunk a rendszerrel szemben és ez visszaigazolást fog nyerni – mondta az EP-választási esélyeikről.

Forrás: Mandiner

Fotó: Facebook

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!