2024. 02. 23. Péntek Alfréd napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Csalás gyanúja miatt nyomoz a rendőrség Pécsett + videó

A pécsi átvilágítást végző ügyvédi csapat tagja volt közvetetten az a jogász, aki ellen többmint 200 millió forintos csalás gyanúja miatt nyomoz a rendőrség. Az átvilágításra annak ellenére fizetett ki több mint 100 millió forintot a balliberális vezetésű önkormányzat, hogy munkájuk során semmi szabálytalanságot nem tudtak kideríteni.

  • Csalás gyanúja miatt nyomoz a rendőrség Pécsett + videó

Beteg gyerekek kezelésére szánt pénz sikkasztásával gyanúsítanak egy pécsi ügyvédnőt. Az érintett család feljelentése után kiderült, hogy az asszony ellen több mint 200 millió forint csalás és sikkasztás miatt már több ügyben nyomozás folyik.

A jogász szoros kapcsolatban volt azzal az ügyvédi körrel, mely Péterffy Attila polgármester megbízásából átvilágítást és elszámoltatást végzett annak kiderítésére, az előző kormánypárti városvezetés visszaélt-e a közpénzekkel. 22 ügyben tettek feljelentést, de bírósági szakaszig egyik sem jutott el.

Teljes riport: 

Fotó: Péterffy Attila pécsi polgármester

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!