2023. 03. 30. Csütörtök Zalán napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napindító 08:00

Belföld

Conti-Car: a kecskeméti maffiaper fővádlottját kérdezték

Tanúként hallgatták ki Radnai Lászlót, a kecskeméti maffiaper fővádlottját a Conti-Car-ügyben. A cég egykori telephelyén 17 éve ölte meg a gyanú szerint áldozatát B. Elemér egy elszámolási vita után.

A beidézett Radnainak egyébként nemrég szakították meg 12 éves fegyházbüntetését, miközben több büntetőeljárásban is tanúként tűnt fel. Többek közt a Portik Tamásék ellen a Prisztás-gyilkosság miatt indított eljárásban. Radnai a gyilkosság idején a cég egyik vezetője volt, és látta a gyilkosságot. A vádlott a telephelyen biztonsági őr volt, és a vádirat szerint a hitelezőjével dulakodott.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!