2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Esztike gyűrűje

Következik:

Híradó 12:05

Belföld

Combinós gyilkosság: a kórháznál is vizsgálódnak

A rendőrség vizsgálja a Szent János-kórház felelősségét a Margit hídnál történt múlt pénteki gyilkosság miatt a Hvg.hu információi szerint.

A feltételezett elkövetőt, A. Áron Gergelyt a tragédia előtt egy nappal engedték ki a pszichiátriáról. A portál úgy tudja: a kórház együttműködik a hatóságokkal, és belső vizsgálatot indít.

A férfi a gyanú szerint múlt héten a Margit híd budai hídfőjénél rúgott a sínekre egy nőt, akit a 4-6-os villamos halálra gázolt. A férfi ügyvédje szerint a hajléktalanként élő gyanúsított – a megjelent hírekkel ellentétben – nem végezte el a jogi egyetemet, csak az államvizsgákig jutott el. Ekkor kezdődött betegsége, amely az évek múlásával egyre súlyosbodott.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!