2023. 05. 29. Hétfő Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Európai Híradó

Következik:

Bayer show 08:05

Belföld

CÖF: Sargentini ne avatkozzon bele a magyar belügyekbe

  • CÖF: Sargentini ne avatkozzon bele a magyar belügyekbe

Nyílt levélben szólította fel a CÖF–CÖKA Judith Sargentinit, hogy ne avatkozzon bele a magyar belügyekbe, és ne korteskedjen azok mellett, akik számos embert megtévesztve igyekeznek megpuccsolni a törvényesen megválasztott kormányt. A levél szerint azzal, hogy a holland EP-képviselőnő vitanapot kezdeményezett a magyar helyzetről, azok oldalára állt, akik Magyarországon a jogállamiság működését nehezítő cselekmények sorát hajtották végre.

A dokumentum ugyanakkor úgy fogalmaz: „a holland képviselőnő bebizonyította, csak akkor érzi fontos védendő értéknek a demokratikus jogállam doktrínáját, amikor az Ő politikai ízlését és céljait képviselő kormányok vannak hatalmon. A mi csapataink azonban a hazai civilek támogatásával harcra készek, a kormány a helyén van. Ha szükséges, megmutatjuk a békés többség erejét, mi ugyanis alkotmányos eszközökkel vívjuk harcunkat” – zárul a levél.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Vargha Tamás: adósai vagyunk hőseinknek

Vargha Tamás: adósai vagyunk hőseinknek

Adósai vagyunk hőseinknek, minden hazánkfiának, aki valaha életét áldozta a hazáért - hangsúlyozta a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára vasárnap Budapesten a magyar hősök emlékünnepe alkalmából tartott megemlékezésen.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!