2023. 09. 22. Péntek Móric napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 20:55

Belföld

Civil összefogás Balassagyarmaton

Korábban nem látott méretű civil összefogás jött létre Balassagyarmaton a koronavírus járvány alatt. Adománygyűjtő, és aktív segítséget nyújtó csoportok alakultak a közösségi oldalakon, és a városban minden nap több mint száz önkéntes segít az ételkihordásban.

  • Civil összefogás Balassagyarmaton

Saját autójával végzi az ebédkiszállítást a Cserhát Mentőkutyás Különleges Mentőcsoport Balassagyarmaton. Az egyesület tagjai munkájuk mellett, szabadidejükben segítenek a város önkormányzatának.

A mentőcsoport nemcsak az ebédkihordásban segít, hanem rendszeresen szervez véradást is, a legutóbbi akciójukon 35-en vettek részt. A városban működő másik csoport, az Ipoly-völgyi Különleges mentők szintén jelentkeztek önkéntes munkára.

Balassagyarmaton egyéb civil kezdeményezések is elindultak, így sikerült például fertőtlenítő berendezéseket vásárolni a kórház, és más intézmények számára.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Szocializmust idéző szólamokat lebegtetett meg Gyurcsány Ferenc

Szocializmust idéző szólamokat lebegtetett meg Gyurcsány Ferenc

A DK-vezér nosztalgiával emlékezett vissza a '60-'70-es évekre és azt ígérte: újraosztják a közös jövedelmet és a közös vagyont. A politikus a nemzeti érzelmeken is élcelődött. A Fidesz szerint Magyarország nem akar visszatérni a Gyurcsány-korszakba.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!