2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Belföld

Cáfol a meddőségi centrum vezetője

Cáfolja a vádakat a Humán Reprodukciós Intézet vezetője. Vereczkey Attila úgy fogalmazott: az egyik internetes portál valótlan tartalmú cikke miatt több páciensük pánikba esett, nem tudták, hogy mi lesz az intézet lombikprogramjával.

  • Cáfol a meddőségi centrum vezetője

Az intézetvezető azt elismerte, hogy a rendőrség két és fél hónapja folytat nyomozást emberi test tiltott felhasználásának - hétköznapi megfogalmazásban szervkereskedelem - gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, de azt tagadja, hogy számítógépeket foglaltak volna le, és bezárták volna az intézményt. Vereczkey szerint minden jogszabályt betartottak, a fél évvel ezelőtti ÁNTSZ vizsgálat sem talált törvénytelenséget.

"Mi azt gondoljuk, hogy nagyjából be tudjuk azonosítani, hogy ki az az érdekcsoport, akit bánt a mi működésünk vagy bizonyos szempontból zavar a mi sikereink, amik vannak. Nem tudjuk, hogy nem talán a petefészekszövet transzplantáció sikerén felbuzdulva jött ez a kommunikációs hullám. Mi a Versys-t arra terveztük és azt tűztük ki célul, hogy minden olyan innovatív technológiát behozunk Magyarországra és alkalmazunk, ami jobbá teszi a meddő párok ellátását, azaz magasabb hatékonyságú kezelést tud biztosítani"

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!