2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Belföld

Bűncselekményt követhet el Magyar Péter, ha külföldről pénzelik + videó

A Tiszta pártnak szüksége volt nagyobb adományozókra a választási kampányuk vinanszírozásához, de ha külföldről kapja a támogatást, az tiltott pártfinanszírozásnak minősül, ami pedig bűncselekmény.

  • Bűncselekményt követhet el Magyar Péter, ha külföldről pénzelik + videó

Magyar Péterék egy komolyabb vagyont, több száz millió forintot költöttek el az elmúlt hetekben zajló országjárásra, különösen a két fővárosi és az anyák napi, debreceni demonstráció költségei voltak számottevőek. A Kossuth téri rendezvény kiadásait ugyan közzétették, ám azok köszönőviszonyban sincsenek a piaci árakkal. A kérdés csupán az, kik fizették a számlát. 

– Az elmúlt hónapok kampányeseményeinek megszervezése az elképesztő anyagi ráfordítás mellett rengeteg energiát, munkát és szakértelmet kíván – mutatott rá Magyar Péter rendezvényeinek finanszírozása kapcsán a Századvég Intézet alkotmányjogásza. Ifjabb Lomnici Zoltán szerint a Tisza Párt elnöke ezt komoly stáb nélkül nem tudta volna megtenni. 

A komoly stáb pedig komoly fizetést igényel, nem beszélve a tárgyi eszközökről és a rengeteg utazásról, ezeket Magyar Péter egészen biztos, hogy nem finanszírozhatta saját maga – húzta alá.

A teljes cikket a Magyar Nemzet oldalán olvashatják, IDE KATTINTVA.

A HírTV kommentárral kiegészített riportja:

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!