2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Belföld

Budapesti Fidesz: Karácsony Gergely nem kíváncsi az autósok véleményére

Karácsony Gergely lezárathatja hétvégékre az Andrássy utat és a Koós Károly sétányt az autósforgalom elől - erről indítottak szavazást a főváros közösségi oldalán. A Fidesz fővárosi frakciója hangsúlyozta: nem világos, hogy Karácsony Gergely miért akarja megbénítani Budapest autósforgalmát, ugyanis ez hatalmas káoszt és végtelen dugókat okozna a környező utcákban. A BKK fideszes igazgatósági tagja híradónknak azt mondta: meggondolatlan ötlet megelőző tanulmányok nélkül lezárni ilyen fontos útvonalakat.

  • Budapesti Fidesz: Karácsony Gergely nem kíváncsi az autósok véleményére

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!