2022. 07. 07. Csütörtök Apollónia napja
Jelenleg a TV-ben:

Kormányinfó - sajtótájékoztató élőben

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Budapest az innováció egyik központja lesz

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter beszédet mondott az amerikai BlackRock alapkezelő innovációs központjának avatóünnepségén a XIII. kerületi Váci úton, a GTC White House-ban. A szalagot Rachel Lord, az amerikai BlackRock alapkezelő európai, közel-keleti és afrikai regionális vezetője és Melanie Seymour, a vállalat budapesti ügyvezető igazgatója társaságában vágta át a miniszter.

Felavatták a BlackRock alapkezelő globális innovációs központját csütörtökön a budapesti GTC White House épületében.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a rendezvényen üdvözölte, hogy a világ legnagyobb alapkezelője magyar szakemberekkel fejleszti pénzügyi és üzleti technológiáját, a marketingstratégiáját, valamint az ügyféladatok kezelési rendszerét.

Elmondta, a beruházás hozzájárult ahhoz, hogy az innovációs, szolgáltató és kiválósági központok az autóipar után a második legjelentősebb ágazattá fejlődtek Magyarországon.

Rachel Lord, az alapkezelő európai, közel-keleti és afrikai regionális vezetője az avatás alkalmából közölte, hogy a vállalat a világon mindenhol a helyi tudással egyesíti a globális technológiákat. A vezetői tapasztalatok alapján a legfontosabb értéknek a csapatmunkát és az együttműködést nevezte és hozzátette, hogy a BlackRock a kezdeti nehézségek közepette is megbízott budapesti csapatában.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!