2023. 09. 22. Péntek Móric napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:25

Belföld

Budai Gyulának adott igazat az Alkotmánybíróság Czeglédy Csabával szemben

Nem sértette meg Czeglédy Csaba jó hírnevét Budai Gyula, amikor azt állította Gyurcsány Ferenc ügyvédjéről, hogy bűnszervezetet tart fenn - így döntött az Alkotmánybíróság. A határozat szerint a fideszes politikus a 2018-as választások kampányidőszakában elhangzott kijelentéseivel nem sértette meg Gyurcsány jó barátjának jó hírnevét. Czeglédyt először 2003-ban ítélték el jogerősen csalás és okirat hamisítás miatt. Jelenleg őt és társait bűnszervezetben elkövetett, több mint 6 milliárd forintos vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntettével és más bűncselekményekkel vádolják; Négy vádlott beismerő vallomást tett és elfogadta a rá kiszabott több évi letöltendő börtönbüntetést.

  • Budai Gyulának adott igazat az Alkotmánybíróság Czeglédy Csabával szemben

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Kövér László: Az Európai Unió maga tántorog a saját Trianonja felé

Kövér László: Az Európai Unió maga tántorog a saját Trianonja felé

A Trianonból kivezető magyar út és Európa saját Trianonját elkerülő útja ugyanazzal a lépéssel kezdődik, ezt a nemzeti identitáshoz való jog emberi jogként való elismerése, valamint az államok általi kölcsönös és érdemi szavatolása jelenti - jelentette ki az Országgyűlés elnöke pénteken Várpalotán, a Trianon Múzeum újranyitási ünnepségén.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!