2022. 01. 18. Kedd Piroska napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vetítő 02:00

Belföld

Budai Gyula lett Balog Zoltán utódja

Letette képviselői esküjét Budai Gyula. A Külgazdasági és Külügyminisztérium miniszteri biztosa, Balog Zoltán mandátumát kapta meg.

A volt miniszter szeptember elején jelentette be, hogy lemond országgyűlési képviselői mandátumáról, amit azzal indokolt, hogy egyháza, a Magyarországi Református Egyház és a gyülekezete visszahívja szolgálatba. A parlament támogatta a Fideszes Simonka György mentelmi jogának felfüggesztését: 163 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül döntött erről. Simonkát tehát ki tudja hallgatni gyanúsítottként az ügyészség.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Mindent tagad Karácsony Gergely

Továbbra is tagad Karácsony Gergely, aki szerint a Városháza-ügyben egy orosz titkosszolgálati akció vonalai rajzolódnak ki.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!