2023. 10. 05. Csütörtök Aurél napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Vezércikk 04:20

Belföld

Budai Gyula: A DK-s önkormányzatok kifizetőhelyek Czeglédy Csabának

„A hallgatás ára” - így jellemezte a budapesti DK-s önkormányzatok Czeglédy Csaba ügyvédi irodájával kötött szerződéseit a Fidesz országgyűlési képviselője.

  • Budai Gyula: A DK-s önkormányzatok kifizetőhelyek Czeglédy Csabának

Budai Gyula emlékeztetett: nemrég levélben fordult az érintett városvezetőkhöz, miután a Vas Megyei Ügyvédi Kamara felfüggesztette Gyurcsány Ferenc ügyvédjének kamarai tagságát. Azóta megérkezett Niedermüller Péter válasza, amelyben a polgármester konkrétumok helyett csak személyeskedett.

Budai Gyula hozzátette: jelenleg Czeglédy feleségének kellene az összes önkormányzati ügyben eljárnia, ez pedig egy ember számára szinte lehetetlen, ebből pedig arra lehet következtetni, hogy nincs valós teljesítés a szerződések mögött.

 

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk: Karácsony szerint megérdemelt volt a közlekedési cégvezetők prémiuma

Vezércikk: Karácsony szerint megérdemelt volt a közlekedési cégvezetők prémiuma

A mai Vezércikkben a meghívott vendégek karcos és határozott véleményt formáltak Brüsszel – az uniós pénzek feltételeivel kapcsolatos – üzengetéséről, a zuglói szocialista ingatlanbotrány új fejleményeiről, Karácsony Gergely gyenge magyarázkodásáról a gigászi BKV-prémiumok ügyében, továbbá az adatvédelmi szempontból aggályos fővárosi lakógyűlésről.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!