2020. március 30.,
hétfő, Zalán napja

Budai: Hozzák nyilvánosságra az ügyvédek, hogy mennyit kerestek a börtönbiznisz során

Hír TV

2020. február 1., szombat 11:47

Hozzák nyilvánosságra a az ügyvédek, hogy mennyit kerestek a börtönbizniszen-ezt követeli a Fidesz. A párt országgyűlési képviselője szerint ügyvédek nem csak a magyar államot károsítják, hanem sokszor saját ügyfeleiket is. Budai Gyula azt mondta: a "börtönbizniszről" bebizonyosodott, hogy az nem egy városi legenda, hanem valós tény.

Semmit nem kapott meg a börtönkártérítésből az az olaszliszkai férfi, annak ellenére sem, hogy a bíróság több mint 3 millió forintot ítélt meg neki. magyar Attila már négy éve vár a pénzére.

Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője elmondta: a dörzsölt ügyvédek nem csak az ügyfeleiket, hanem a magyar államot is megkárosítják. Budai Gyula hozzátette: a börtönbiznisz egyik legnagyobb nyertese a főpolgármester bizalmasa Magyar György. 

"Az Igazságügyi Minisztérium megerősítette, hogy feketén-fehéren kimutatható, hogy az ügyvédeknél landolt a börtönkártérítéseknél kifizetett összegeknek több mint 60 százaléka. Vagyis ezen a 10 milliárdos iparágon leginkább az ügyvédek, ezen belül pedig a baloldalhoz és a Soros-hálózathoz köthető ügyvédek gazdagodtak meg."

- hangsúlyozta.

A Fideszes országgyűlési képviselő felszólította az érintett ügyvédeket, hogy hozzák nyilvánosságra, "mennyit kerestek a börtönbizniszen".

 

Milliárdokat kaptak közpénzből az elítéltek

Hír TV