2024. 05. 20. Hétfő Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Ottó 12:30

Belföld

Budai: Hozzák nyilvánosságra az ügyvédek, hogy mennyit kerestek a börtönbiznisz során

Hozzák nyilvánosságra a az ügyvédek, hogy mennyit kerestek a börtönbizniszen-ezt követeli a Fidesz. A párt országgyűlési képviselője szerint ügyvédek nem csak a magyar államot károsítják, hanem sokszor saját ügyfeleiket is. Budai Gyula azt mondta: a "börtönbizniszről" bebizonyosodott, hogy az nem egy városi legenda, hanem valós tény.

  • Budai: Hozzák nyilvánosságra az ügyvédek, hogy mennyit kerestek a börtönbiznisz során

Semmit nem kapott meg a börtönkártérítésből az az olaszliszkai férfi, annak ellenére sem, hogy a bíróság több mint 3 millió forintot ítélt meg neki. magyar Attila már négy éve vár a pénzére.

Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője elmondta: a dörzsölt ügyvédek nem csak az ügyfeleiket, hanem a magyar államot is megkárosítják. Budai Gyula hozzátette: a börtönbiznisz egyik legnagyobb nyertese a főpolgármester bizalmasa Magyar György. 

"Az Igazságügyi Minisztérium megerősítette, hogy feketén-fehéren kimutatható, hogy az ügyvédeknél landolt a börtönkártérítéseknél kifizetett összegeknek több mint 60 százaléka. Vagyis ezen a 10 milliárdos iparágon leginkább az ügyvédek, ezen belül pedig a baloldalhoz és a Soros-hálózathoz köthető ügyvédek gazdagodtak meg."

- hangsúlyozta.

A Fideszes országgyűlési képviselő felszólította az érintett ügyvédeket, hogy hozzák nyilvánosságra, "mennyit kerestek a börtönbizniszen".

 

Milliárdokat kaptak közpénzből az elítéltek

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Bayer Zsolt felhívása + videó

Bayer Zsolt felhívása + videó

A műsorvezető, publicista a HírTV képernyőjén keresztül a Bayer show-ban mondta el, hogy miért lesz fontos a jűlius elsejei Békemenet, hogy miért kell ott lenni és miért kell kiállni Európa mellett. Szerinte meg kell mutatni, hogy mi vagyunk a normalitás, sőt, hogy mi vagyunk az az Európa, amelyet érdemes és lehet szeretni.
Magyar Jelen: Jobbikos káderek segítik Magyar Péter munkáját + videó

Magyar Jelen: Jobbikos káderek segítik Magyar Péter munkáját + videó

Az amerikai nagykövetséggel kapcsolatban álló jobbikos vezérkar beállt Magyar Péter mögé - írja a Magyar Jelen. A lap szerint az amerikai nagykövettel vacsorázó Gyöngyösi Márton a Jobbik teljes infrastruktúráját és használható embereit átirányította a Tisza Párt projektjéhez.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!