2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Budaházy Gusztáv: Pikóék szemet hunynak a korrupció felett

Budaházy Gusztáv sokak által ismert szereplője a józsefvárosi közéletnek. Több mint 20 éve fáradozik a józsefvárosi bérlakáshelyzet jobbá tételén, szabadidejében a 17 ezer tagot számláló „VIII. kerületi önkormányzati lakásbérlők közössége” Facebook-csoport vezetője és rendszeres résztvevője az érdekképviseleti egyeztetéseknek.

  • Budaházy Gusztáv: Pikóék szemet hunynak a korrupció felett

A mára a hetvenes éveit taposó, energikus férfi egy ideig Pikó András bérlakásügyi szakértője volt, azonban a „vagyonkezelői korrupciót látva hátat fordított” neki. Azóta leginkább a közmeghallgatásokon feltett húsba vágó kérdéseivel szerez kínos perceket a polgármesternek.

Budaházy Gusztáv a Hírnyolcnak adott interjújában beszélt a kerületvezetés által eltitkolt adatokról, az illegális lakásbizniszről, a házfelügyeleti rendszer hiányosságairól és a józsefvárosiak kárára behozott hajléktalanokról. Azt is elmondta, bizonyítékai vannak arra, hogy az illegális továbbalbérletesítés fölött, a mostani vagyonkezelő szemet huny.

A teljes interjút a Hírnyolc.hu oldalon olvashatják. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Súlyos vádak érték Osváth Zsoltot

Súlyos vádak érték Osváth Zsoltot

A Noryna Diamond néven ismert transznemű influenszer azzal vádolta meg a nyíltan homoszexuális youtubert, Osváth Zsoltot (VV Zsolti), hogy kiskorúval létesített szexuális kapcsolatot, írta meg a Magyar Jelen.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Hárítani fogja a felelősséget Újbuda baloldali vezetése a kerület óvodájának pedofil-botrányában?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!