2024. 05. 30. Csütörtök Janka, Zsanett napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Belföld

Bródy János felesége is indul a választáson

Bródy János neje is erősíti Juhász Péter csapatát az V. kerületben, Bródyné Farkas Anita az 1. választókerületben indul képviselőjelöltként – írja a Magyar Nemzet.

  • Bródy János felesége is indul a választáson

A Momentum, a DK, a Mindenki Magyarországa Néppárt, a Párbeszéd, valamint a Jakab Péter vezette Nép Pártján által is támogatott csapatban a kormánykritikus zenész felesége a turizmusért és a lakhatásért felelne, ha bizalmat kapna a szavazóktól. 

Ígéretei között szerepel az Airbnb szállások szigorú ellenőrzése, a teraszengedélyek kiadásának megreformálása, illetve a Műemléki Alap felélesztése. Juhász csapatában ott van még Márki-Zay Péter embere, Lukácsi Katalin, a DK-tól Herfort Marietta, a Momentum részéről pedig Medvigy Krisztián, akinek jelölti nyilvántartásba vételét a választási iroda első körben egyébként elutasította.

A teljes cikket a Magyar Nemzet Online-on olvashatják. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!