2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Bővül a Szent János Kórház gyermek pszichiátriai osztályának beruházása

Bővítik a Szent János kórház gyermek- és ifjúság-pszichiátriai rehabilitációs részlegét. Kásler Miklós elmondta: a fejlesztés célja, hogy a 8-16 éves gyerekek komplex kezelését egy helyen lehessen biztosítani. A tárcavezető hangsúlyozta: nagy hiányosságot okozott a pszichiátriai ellátásban, hogy a Gyurcsány-kormány bezáratta az OPNI-t. Most ezt a rendszert próbálják apró lépésekkel újraépíteni.

  • Bővül a Szent János Kórház gyermek pszichiátriai osztályának beruházása

Hír TV 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!