2024. 05. 27. Hétfő Hella napja
Jelenleg a TV-ben:

A Sakál, a Patkány, a Kádár és a Laci

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Botrányairól híres szobrászt akart bizottsági tagnak a pécsi DK-s alpolgármester

Pécs botrányairól elhíresült szobrászművészét szerette volna jelölni egy bírálóbizottságba a város DK-s alpolgármestere. A liberális beállítottságú Böszörményi István többek között arról híresült el, hogy tavaly ősszel falloszt rajzolt az egyik egyházi gimnázium ajtajára.

  • Botrányairól híres szobrászt akart bizottsági tagnak a pécsi DK-s alpolgármester

Pályázatot ír ki a város arculatának megtervezésére a pécsi önkormányzat. Az erről szóló előterjesztés szerint az öttagú bíráló bizottságban helyet kapott volna Péterffy Attila polgármester is. Amikor a kormánypárt képviselői ezt kifogásolták, a kultúráért felelős alpolgármester helyére Pécs egyik legmegosztóbb szobrászművészét javasolta.

A falloszt akkor rajzolta az egyházi középiskola ajtajára, amikor az intézmény elhatárolódott diákjuk Pankotai Lili október 23-i tanártüntetésen elhangzott botrányos felszólalásától.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Mutatjuk, mit érdemes tudni a Tisza Pártot behálózó csalás-sorozatról

Mutatjuk, mit érdemes tudni a Tisza Pártot behálózó csalás-sorozatról

Néhány héttel ezelőtt robbant a hír, hogy a magát korrupcióellenes harcosként bemutató, a közélet megtisztulását hirdető Magyar Péter egyik legközvetlenebb bizalmasáról, gazdasági vezetőjéről, S. Máriáról kiderült, hogy egy 1200 embert megkárosító csalássorozatban való részvételéért több év szabadságvesztésre ítélte a bíróság.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!