2024. 09. 19. Csütörtök Vilhelmina napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:55

Belföld

Bosszú? – Megverték, csomagtartóba zárták, majd magára hagyták az erdőben

Megvertek, kiraboltak, majd autója csomagtartójába zártak egy budapesti férfit a Gyömrőhöz közeli erdőben. Az 54 éves áldozatot egy helyi vadász találta meg. A rendőrség négy fiatalt vett őrizetbe.

Egy elhagyatott autó, betört szélvédő és egy csomagtartóba zárt férfi – ez a kép fogadta azt a vadászt, aki megtalálta a Gyömrő és Péteri közötti erdős szakaszon történt bűncselekmény áldozatát. „Mondom, felhívom a rendőröket, hogy valami autólopás történt, és akkor hallottam, hogy valami nyöszörgés van az autó környékén. Kérdeztem, hogy van-e itt valaki. Akkor szólaltak meg az autónak a csomagtartójából, hogy itt van, mondta, hogy név szerint kicsoda és hogy őt brutálisan megverték, összekötözték és belerakták az autónak a csomagtartójába” – mondta Pályi József vadász. A helyszínre érkező rendőrök a tűzoltók segítségével szabadították ki a férfit saját autójának csomagtartójából. A sértettet a verés után kórházba kellett szállítani.

„Egy ismerősével érkezett az erdőbe reggel fél 8 körül. Ott három másik fiatalember várta őket és vascsővel tettleg bántalmazták, majd ezt követően elvették a mobiltelefonjait, készpénzét. A kezét és a lábát összekötözték, betették őt saját autójának a csomagtartójába, majd otthagyták. Azt is elmondta, hogy egy 17 éves gyömrői fiatalembernek, akit ő ismer, feltehetőleg köze lehet a bűncselekmény elkövetéséhez” – nyilatkozta Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest megyei rendőr-főkapitányság szóvivője. A rendőrök végül Budapesten fogták el a három támadót. A 17 éves fiatal, aki az erdőbe csalta az 54 éves férfit,  később önként jelentkezett a monori kapitányságon. „Így mind a négy személyt gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették. A mai napon pedig az illetékes bíróság elrendelte az előzetes letartóztatásukat is” – tette hozzá a szóvivő.

A Hír Televízió információi szerint a bűncselekmény háttérében bosszú áll, úgy tudni: az áldozat és a 17 éves gyömrői fiatal korábban szoros kapcsolatban volt egymással, amely feltehetően az utóbbi időben megromlott.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Menczer Tamás: Magyar Péter, megint hazudott!

Menczer Tamás: Magyar Péter, megint hazudott!

Magyar Péter, a notórius hazudozó - nem meglepő módon - megint hazudott! Ezúttal a köztársasági elnökről - írta csütörtöki Facebook-bejegyzésében a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Pócsmegyer már megcsinálta + videó

Pócsmegyer már megcsinálta + videó

Pócsmegyeren is a 2013-as árvízszint alatt marad a mostani áradás a védekezésnek köszönhetően - erről beszélt videójában Orbán Viktor. A miniszterelnök azt mondta, hogy a tűzoltóknak és önkénteseknek köszönhetően biztonságban vannak a helyi lakosok.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!