2024. 10. 05. Szombat Aurél napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Vezércikk 14:00

Belföld

Börtönrácsokon áthatoló kommunikációval operál a lecsukott baloldali politikus

A lap hozzáteszi: a Fidesz nem tervez politikai show-műsort, ehelyett konkrét javaslatokkal készül a képviselő-testület meglehetősen abszurd alakuló ülésére, a Momentum nem javasol alpolgármestert.

  • Börtönrácsokon áthatoló kommunikációval operál a lecsukott baloldali politikus

Biztosan bevonul majd a magyar önkormányzatiság történelmébe az, ami október 7-én fog az óbudai Városházán történni. 8 órakor ül össze a június 9-én megválasztott új képviselő-testület – ebben a balliberális politikusok jelentős fölényben vannak –, ami persze teljesen megszokott aktus, de az már messze nem az, hogy az újrázó Kiss László polgármester és a képviselőként ismételten mandátumot szerzett Czeglédy Gergő, ő október elsejéig még alpolgármester volt, azért nem tudnak az ülésen részt venni, mert korrupciós bűncselekmények gyanúja miatt éppen letartóztatásban vannak, így börtönben tengetik mindennapjaikat.

Információink szerint az lesz a menetrend, hogy a korelnök, a DK-s Ujfalvi István nyitja meg a tanácskozást, ezt követően szavaznak a képviselők az alpolgármesterek személyéről, erre Kiss Lászlónak kell javaslatot tenni és az írásos dokumentumot az ügyvédje fogja a képviselő-testületnek eljuttatni. (Korábban felvetődött az is, hogy a polgármester videón keresztül becsatlakozik a munkába, de végül elvetették ezt a roppant abszurd ötletet.)

Úgy tudjuk, a polgármester az LMP-s Burján Ferencet, a párbeszédes Béres Andrást – ők jelenleg is ezt a tisztséget töltik be –, a DK-s Zábó Attilát, valamint az MSZP-s Őri Lászlót javasolja erre a pozícióra. A bizottságok összetételéről is megvan már a városvezetés elképzelése, erről is október 7-én fognak dönteni.

teljes cikk a Mandiner honlapján olvasható.

Fotó: Mandiner

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!