2021. július 27.,
kedd, Olga, Liliána napja

A Fidesz február 12-13-án tartja évadnyitó frakcióülését

Hír TV

2020. január 23., csütörtök 08:21

Február 12-13-án, Balatonfüreden tartják szokásos, évadnyitó kihelyezett frakcióülésüket a Fidesz országgyűlési képviselői - írta a Magyar Nemzet csütörtökön. A lap információi szerint a tanácskozáson szó lesz arról, hogy "minden olyan törvényt felül lehetne vizsgálni, amely az emberek jogos igazságérzetét sérti". Kiemelten foglalkoznak majd a "börtönbiznisz" megszüntetésével és a feltételes szabadságra bocsátás szabályainak szigorításával.

Az utóbbi időszak botrányai szintén napirendre kerülnek, például a Szeviép-ügy, amelyről a Magyar Nemzet úgy fogalmazott, hogy "az ítéletet hozó, illetve az eljárást szignáló bírók összeférhetősége és pártatlansága is megkérdőjeleződött".

Varga Judit tárcavezető szerdán bejelentette a közösségi oldalán, hogy az Igazságügyi Minisztérium sürgősséggel elkészítette a szükségesnek tartott jogszabály-módosítások előterjesztéseit a győri gyermekgyilkosságot követően elrendelt átfogó kormányzati vizsgálat eredményeként készült jelentésben meghatározottak szerint - idézte fel a Magyar Nemzet.

A teljes cikk ITT olvasható!

 Hír TV