2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:45

Belföld

Börtönbe csukatná Vadai Ágnes a neki nem tetsző újságírókat

A népírtásról elhíresült ruandai és a náci németországi médiához hasonlította a közszolgálati adót Vadai Ágnes. A DK politikusa azt sérelmezte, hogy az M1 belpolitikai elemzője szerint: „Magyarország élen jár az oltásokkal, ezt mindenki elismeri, talán a hazai baloldalt kivéve. A Gyurcsány-párti politikus azt állította: Ruandában és a Hitleri Németországban is ez a fajta propaganda előzte meg a fizikai atrocitásokkal induló népirtásba torkolló eseményeket. Vadai Ágnes azt hangoztatta: az említett országok újságírói végül elnyerték büntetésüket. A héten a Momentum elnöke Magyarország élőben című műsorunkban pedig azt mondta: a Btk szigorításával tiltaná el munkájuktól a jobboldali újságírókat.

  • Börtönbe csukatná Vadai Ágnes a neki nem tetsző újságírókat

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!