2023. 06. 10. Szombat Margit, Gréta napja
Jelenleg a TV-ben:

Ferencz József a második unitárius aranykor

Következik:

Poltikai hobbista 04:00

Belföld

Börtönbe csukatná Vadai Ágnes a neki nem tetsző újságírókat

A népírtásról elhíresült ruandai és a náci németországi médiához hasonlította a közszolgálati adót Vadai Ágnes. A DK politikusa azt sérelmezte, hogy az M1 belpolitikai elemzője szerint: „Magyarország élen jár az oltásokkal, ezt mindenki elismeri, talán a hazai baloldalt kivéve. A Gyurcsány-párti politikus azt állította: Ruandában és a Hitleri Németországban is ez a fajta propaganda előzte meg a fizikai atrocitásokkal induló népirtásba torkolló eseményeket. Vadai Ágnes azt hangoztatta: az említett országok újságírói végül elnyerték büntetésüket. A héten a Momentum elnöke Magyarország élőben című műsorunkban pedig azt mondta: a Btk szigorításával tiltaná el munkájuktól a jobboldali újságírókat.

  • Börtönbe csukatná Vadai Ágnes a neki nem tetsző újságírókat

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Ismét figyelmeztetést adtak ki az újabb viharok előtt

Ismét figyelmeztetést adtak ki az újabb viharok előtt

Hajóvá változó buszok, vízben elakadt autók! Budapestre is lecsapott a vihar. A rövid idő alatt lezúduló nagy mennyiségű csapadék pénteken is sok munkát ad a tűzoltóknak. A katasztrófavédelmet főleg elárasztott garázsok és pincék miatt riasztották.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!