2022. 07. 07. Csütörtök Apollónia napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napi aktuális 06:30

Belföld

Boross: A rezsicsökkentés a szolgáltatók kintlevőségeit is csökkenti

A kisebb számlák a szolgáltatók kintlevőségeit is csökkentik – mondta el a Hír Televízióban az Elmű-Émász szóvivője.

Boross Norbert a Magyarország Élőben című műsorban cáfolta azt a sajtóhírt, miszerint egyre többen maradnak el a számlák kifizetésével, és ostobaságnak nevezte azt a felvetést is, hogy csak azért kapcsolják ki a fogyasztókat, hogy ne élvezzék a rezsicsökkentést. Azt mondta, a részletszabályok hiánya miatt egyelőre nem tudják megbecsülni, hogy az iparágra milyen hatása lesz az újabb rezsicsökkentésnek.

„Nagyon érdekes kampányt kezdett egy hírportál, ahol azt próbálják bizonyítani, hogy rezsicsökkentésnek semmilyen hatása nincs a tartozásokra. Azt hiszem, viszonylag egyszerű belátni, ha az ember a statisztikákat olvassa, hogy nincs így. Nyilván a rezsicsökkentést lehet vitatni, lehet szeretni, nem szeretni, de két dolog biztos: az emberek örülnek, hogyha kevesebbet kell fizetni, és a kisebb számlát könnyen ki tudják fizetni. Azt gondolom tehát, elég abszurd az állítás, hogy azért, mert kevesebbet kell fizetni, egyre több ember lesz adós” – fogalmazott Boross Norbert.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!