2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

Svenk

Következik:

Vezércikk 08:05

Belföld

Böröcz László: Ez a régi, kommunista tempó

Akinek nincs pénze parkolásra, adja el az autóját- ezt üzeni V. Naszályi Márta. Az I. kerület párbeszédes polgármestere közösségi oldalán a kormányra mutogatva azt írta: nincs pénze a városrésznek. A Fidesz szerint V. Naszályi Márta a régi kommunista tempót idézi meg. A párbeszédes polgármester vezette kerületben egyébként 109 millió forint van betervezve csapatépítő tréningre.

  • Böröcz László: Ez a régi, kommunista tempó

A forráshiányra panaszkodó párbeszédes polgármester szerint az ingyenes parkolás bevezetése óta másfélszer több, nem kerületi autó áll az utcákon, ami úgy gondolja, hogy növeli a koronavírus-fertőzés kockázatát és rontja a gyógyulás esélyét.

A Fidesz frakcióvezető-helyettese úgy reagált: az ingyenes parkolás bevezetése a járvány terjedésének csökkenését szolgálja. Böröcz László szerint ezzel szemben V. Naszályi mostani megnyilvánulása is abba az ellenzéki koncepcióba illik bele, amely a díjak emeléséről és behajtásáról szól.

Böröcz László hozzátette: a baloldal járványkezelése a kormány támadásából és pitiáner politikai haszonlesésből áll, az ellenzék pedig ezzel az emberek életét veszélyezteti.

A fideszes politikus emlékeztetett: V. Naszályi nem mellesleg indokolatlanul szórja az önkormányzat pénzét. A polgármesteri kabinet 2019-hez képest 800 millió forinttal többet fizet éves személyi ráfordításokra, míg reprezentációra és csapatépítő tréningekre több mint 100 millió forintot készül elkölteni.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Gál Kinga: Háború vagy a béke, ez a választás tétje

Gál Kinga: Háború vagy a béke, ez a választás tétje

Ha nem lesz változás Brüsszelben, akkor Európa belesodródik a háborúba. A háború vagy a béke a választás tétje június 9-én. Csak a béke a megoldás és a békére csak a Fidesz a garancia - jelentette ki a kormánypárt választási manifesztumára utalva Gál Kinga, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselőcsoportjának elnöke a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!