2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Célpont 09:05

Belföld

Bokros: Természetes nemzetközi segítséggel megbuktatni a kormányt

Természetesnek tartja Bokros Lajos, hogy nemzetközi segédlettel döntsék meg a magyar kormányt – a Modern Magyarország Mozgalom elnöke erről az ATV-ben beszélt Bajnai Gordon Bilderberg-tanácskozáson való részvételével összefüggésben.

Bokros, aki korábban szintén részt vett a titkos találkozón, azt mondta: elképzelhető, hogy téma volt Magyarország gazdaságpolitikája, miután a kormány olyan politikát képvisel, amely a legrosszabb kommunista gyakorlatra emlékeztet. Bokros hozzátette, szerinte nem hazaárulás vagy nemzetvesztés az, ha valaki a kormányt bírálja. A Bilderberg-találkozó egyetlen magyar meghívottja Bajnai Gordon volt, aki korábban tagadta, hogy a konferencián szóba került Magyarország.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!