2020. szeptember 21.,
hétfő, Máté, Mirella napja

Bojkottot hirdetett Karácsony Gergely a Hír TV ellen

Hír TV

2020. február 10., hétfő 16:44

Bojkottot hirdetett Karácsony Gergely a Hír TV ellen, mert szerinte a kitörés napi megemlékezésről szóló riportunkban a neonácikat mentegettük, holott az eseményekről csatornánk korrekten tudósított. A főpolgármester bojkottja azért is meglepő, mert korábban épp ő fogta pártját a zsidókról listát készítő Jobbikosoknak.

Közösségi oldalán jelentette be Karácsony Gergely, hogy ő és helyettesei bojkottálják a Hírtelevíziót. A Becsület napi megemlékezésekről és tüntetésekről szóló riportunkat kifogásolta, amelyben bemutattuk a szélsőjobboldali és az antifasiszta tüntetőket is. A főpolgármester szerint csatornánk a neonácikat mosdatta, holott híradónkban korrekten számoltunk be az eseményekről. Korábban épp Karácsony Gergely volt az, aki mentegette a szélsőséges politikai megnyilvánulásokat.

Nem Nácizmus Ön szerint zsidó képviselőket listázni?

- Nem

A főpolgármester egy éve, februárban szólta el magát a Hírtévé stúdiójában, amikor a baloldal szövetségesévé vált Jobbikot próbálta tisztára mosni.

Karácsony Gergely a beszélgetésben azt is mondta, hogy a Jobbik megváltozott, már nem náci, az akkori elnök Sneider Tamás cigányverős mondatait pedig mindössze rossz viccnek titulálta.

 

Hír TV