2022. 07. 06. Szerda Csaba napja
Jelenleg a TV-ben:

Élet a türbe árnyékában

Következik:

Radar 04:00

Belföld

Bojkottot hirdetett Karácsony Gergely a Hír TV ellen

Bojkottot hirdetett Karácsony Gergely a Hír TV ellen, mert szerinte a kitörés napi megemlékezésről szóló riportunkban a neonácikat mentegettük, holott az eseményekről csatornánk korrekten tudósított. A főpolgármester bojkottja azért is meglepő, mert korábban épp ő fogta pártját a zsidókról listát készítő Jobbikosoknak.

Közösségi oldalán jelentette be Karácsony Gergely, hogy ő és helyettesei bojkottálják a Hírtelevíziót. A Becsület napi megemlékezésekről és tüntetésekről szóló riportunkat kifogásolta, amelyben bemutattuk a szélsőjobboldali és az antifasiszta tüntetőket is. A főpolgármester szerint csatornánk a neonácikat mosdatta, holott híradónkban korrekten számoltunk be az eseményekről. Korábban épp Karácsony Gergely volt az, aki mentegette a szélsőséges politikai megnyilvánulásokat.

Nem Nácizmus Ön szerint zsidó képviselőket listázni?

- Nem

A főpolgármester egy éve, februárban szólta el magát a Hírtévé stúdiójában, amikor a baloldal szövetségesévé vált Jobbikot próbálta tisztára mosni.

Karácsony Gergely a beszélgetésben azt is mondta, hogy a Jobbik megváltozott, már nem náci, az akkori elnök Sneider Tamás cigányverős mondatait pedig mindössze rossz viccnek titulálta.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!