2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Belföld

Biztos pártja jó szereplésében a Momentum elnöke

Optimistán várja a választási eredményeket és biztos pártja jó szereplésében a Momentum elnöke, európai parlamenti (EP-) listavezetője. Donáth Anna vasárnap, az urnazárás után Budapesten újságíróknak azt mondta, büszke a Momentumra, mert annak tagjai az elmúlt hetekben kemény munkát végeztek.

  • Biztos pártja jó szereplésében a Momentum elnöke

Az ellenzéki politikus pártja eredményváró rendezvényén közölte, nem lehet elvenni azt a munkát, amit a Momentum elvégzett, ez önmagában érték, azáltal is jobb hely lett az ország.

Hozzátette: a Momentum elsődleges célja a liberális demokrácia helyreállítása. A választás pedig a demokrácia ünnepe, ugyanis nem mindenkinek van megadva az a lehetőség, hogy demokratikus döntési jogával éljen - mondta.

Donáth Anna azt is elmondta, a közvélemény-kutatások számaival már nem foglalkozik, mert a kampány nem erről szól. A lényeg az, hogy a nap végén hányan mennek el szavazni - tette hozzá.

Közölte, az elmúlt hetekben elképesztő mennyiségű visszajelzést kapott olyan helyekről is, ahonnan korábban nem, úgyhogy "nagyon optimistán" várja az estét.

Szerinte több százezren lesznek olyan emberek, akik a Momentum által kínált liberális ajánlatra szavaznak. Ez pedig akkor is érték, ha az eredmény ma valami olyasmit fog mutatni, amit korábban nem gondoltak volna.

Donáth Anna a részvételi adatokat úgy kommentálta, a Momentum és mások is jól mozgósítottak. Nagyra értékeli - mondta -, mennyien megmozdultak és éltek a demokratikus jogaikkal, mert minden nap meg kell küzdeni a demokráciáért.

Elmondta, az eredmények érkezéséig körbejárja a fővárosi polgármesterjelöltjeik kampányközpontját.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!